Höstterminsstart

Nu var det snart dags att börja träna judo igen.

De två grupper som tidigare tränat kommer att slås ihop till en grupp. Denna grupp tränar måndagar 19-20:00

Vi kommer att starta två nya grupper.

En nybörjagrupp för barn och ungdomar från 7 år och uppåt. Denna grupp tränar mellan 18:00-19:00. Alla som är 7 år (eller fyller 7 under hösterminen) är välkomna 1 september kl 18:00 till gymnastiksalen på Brattebergsskolan. Ingen föranmälan krävs till ”prova på träning” 1 september men vi kommer att ta in 40 stycken till denna grupp och kommer att gå i anmälningsordning. Anmäla sig gör man här på hemsidan.
Den andra gruppen vi startar är en vuxengrupp. Denna grupp tränar måndagar 20:00-21:00.  Det har varit ett antal föräldrar som visat intresse av att börja och vi som tränare känner också för att röra på oss. Här är alla från 15 år och uppåt välkomna.

Så om du känner någon som vill börja, tipsa dem gärna.
Nu ser vi fram emot en härlig judotermin, men först lite mer bad 🙂

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.